NYBEGYNNER

Nye nybegynner-grupper starter opp i august 2021

Karate er en utmerket form for trening både mentalt og fysisk, og passer for folk i alle aldersgrupper. Hver uke kommer 100 barn, unge og voksne til Bærum Shotokan for å trene karate med dyktige, entusiastisk og inspirerende trenere. Bli med å tren i et sosialt og aktivt miljø

Har du lyst til å prøve? Det er bare å møte opp på det partiet som passer deg når skolen har startet. Tren gratis hos oss noen ganger og finn ut om dette er noe for deg. Ingen krav til utstyr til å begynne med .

MINI
(5 - 6 ÅR)

Et tilbud til de aller minste utøverne! Her er det balanse mellom karate og litt mer leken aktivitet. Fokus på trivsel!

Treningstider

JUNIOR I  
(7 - 9 ÅR)

Kurs for nybegynnere fra fylte 7 år til 9 år

Treningstider

JUNIOR II
(10 - 12 ÅR)

Kurs for nybegynnere fra fylte 10 år til 12 år

Treningstider

SENIOR
(FRA 13 ÅR)

Kurs for voksne utøvere. Kanskje du er tenåring som vil lære karate? Eller en forelder som vil lære samtidig med dine barn?

Treningstider

Den første par treningene er gratis for alle! Vi legger spesielt vekt på at barn skal prøve seg litt før beslutning om medlemskap tas. Etter at barnet er komfortabel og begynner å bli deltagende under treningene, beslutning om innmelding gjøres.

Ved å fullføre registreringen aksepterer du klubbens generelle medlemsvilkår.  Fyll inn skjema under for å gjennomføre registrering i "Kampsportportalen". 


DIn instruktør kan være behjelpelig om du vil bestille gi (treningsdrakt).

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt dette.

MERK - Du vil få beskjed om at knappen under linker til en side som kanskje ikke er private. Dette er fordi Kampsportforbundet er i ferd med å skifte til nytt system. Det er trygt å velge "vis detaljer" og deretter klikke vider til du kommer frem. Vi beklager dette :)